Din seria, ce se gaseste la magazin dar nu va recomand sa cumparati, crema de alune cu ciocolata. E plin pe rafturi, dar cantitatea de alune si ciocoalta e minuscula, crema fiind un fel de margarina cu parfum de ...
Ingrediente:
- 200 g alune de padure
- 100 g lapte praf
- 60 grame zahar pudra
- 20g cacao
- (optional) doua linguri de unt de cocos.
Puneti alunele 5-10 minute in cuptorul incins la 160 grade. Nu sa le prajiti, ci sa le incalziti cat sa stimulati eliberarea uleiurilor din miez.
Se pun in robot si se macina fin. Uleiurile transforma totul intr-un fel de unt. Adaugati, cacvao, lapte praf, zaharul pudra, si amestecati bine cu ajutorul robotului. Se pune la rece ca sa se intareasca.
Untul de cocos este util daca vreti sa dati o fata mai comerciala produsului. Se gaseste in magazine naturiste. Amestecat si el in compozitie emulsioneaza mai bine, si produsul final are "fata" mai de fabrica.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu