joi, 8 mai 2008

Aurul nebunilor

Chiar nebun nu a fost cine a facut acest film. Actorii s-au plimbat prin insule tropicale, tot aşa şi echipa de filmare, soare, nisip, mare transparentă.Cred că toţi s-au simţit foarte bine când au făcut filmul. Singura problemă este că de atât bine au uitat că trebuie să facă câte ceva şi pentru film. Aşa că probabil între două băi şi o plimbare pe plajă, după un scenariu scris probabil după o beţie pe plajă cu multe băuturi exotice, s-au tras şi nişte cadre cu actori, pe cât posibil cât mai sumar îmbrăcaţi. Dacă se oferea la tombolă şi un bilet de excursie în Caraibe sigur filmul ar fi avut un loc fruntaş la vânzări.

Altfel nu putem reţine decât secvenţa cu sabia medievală ce se înfinge erotic în spaţiul delimitat de coapsele drăgălaşei Alexis Dziena, coapse acoperite (sau descoperite) de cel mai sumar bikini.

În rest călătorie … pardon…vizionare plăcută. (Aurul nebunilor/Fool’s Gold, Regie: Andy Tennant. Cu: Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland, Alexis Dziena, Ewen Bremner.)

Niciun comentariu: