Ingrediente:
Pentru crema de branza
300 g branza dulce
100 g zahar
2 linguri gris
2 linguri faina
1/2 ceasca smantana
3 oua
stafide dupa pofta inimii
coaja de la o lamaie
2 picaturi esenta de vanilie
o nuca de unt
Pentru baza tartei
2 cani de fulgi de ovaz
1 cana de faina de grau
1/2 cana de zahar
170 g de unt topit
1 plic de praf de copt
Cantităţile sunt pentru o tavă cu diametrul de 20 cm
Ca să obţineţi baza tartei puneţi toate ingredientele în mixer şi tocaţi bine până se obţine o pastă. În tava unsa cu unt sau asternuta cu hartie de copt, asezati pasta si acoperiti peretii presand pasta cu mana pentru a se intinde suficient pentru acest scop.
Apoi se amesteca ingredientele pentru crema pana la omogenizare. Se pun in tava si acestea. Se da la cuptorul incalzit la 180 grade 40 de minute.
Merge bine cu o dulceata de fructe de padure.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu