Stiu, nu e nimic special, dar nu pot rezista tentatiei de face un post culinar despre una dintre bucuriile copilariei, budinca de macaroane. Ingredientele sunt foarte simple ca si prepararea. Un pachet de 500 grame macaroane, 500 g de branza de vaci, un ou. Unii mai pun si stafide, iar altii freaca braza cu zahar. In vremea copilariei mele stafidele erau un lux , asa ca nu ajungeau in budinca de macaroane. In ce priveste partea cu zaharul, placerea maxima consta tocmai in a adauga ulteror zaharul, pentru a crantani placut intre dinti. Sau, daca aveam miere de albine, puneam miere de albine ca indulcitor, avand sansa ca aceasta sa se scurga printre paste, mainile mele, picioare, pina pe covor si fata de masa spre disperarea mamei.
Prepararea este simpla. Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe cutie. Scurgeti pastele fierte, lasati un pic sa se raceasca si apoi amestecați cu branza. Se pune totul intr-o tava 20x30 cm. Se unge deasupra cu oul batut.
Se da la cuptor pentru 20 maxim 30 minute la 160 grade.
Prepararea este simpla. Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe cutie. Scurgeti pastele fierte, lasati un pic sa se raceasca si apoi amestecați cu branza. Se pune totul intr-o tava 20x30 cm. Se unge deasupra cu oul batut.
Se da la cuptor pentru 20 maxim 30 minute la 160 grade.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu