Ingrediente
- 210 g faina
- 40 g cacao pudra
- 120 g zahar
- 1 plic de praf de copt
- 250 ml lapte
- 60 g unt topit
- o picatura de esenta de vanilie
- 80 g fulgi de ciocolata amaruie (o ciocolata data pe razatoare)
- un praf de sare
Atentie! Este nevoie de forme sau tava speciala de briose so hartie de briose. Se gasesc prin toate supermarketurile.
Cantitatile sunt pentru 12 briose.
Intr-un vas se amesteca prafurile: faina, zaharul, cacao, praf de copt, sare.
Intr-un alt castron se amesteca laptele, untul topit si vanilia.
Faceti o adancitura in mijlocul prafurilor si turnati amestecul cu lapte. Amestecati, dar nu va speriati daca are cocoloase.
la final puneti si fulgii de ciocolata.
Incalziti cuptorul la 180 grade.
Tapetati formele de briose cu hartia speciala.
Turnatu aluatul (care este ca o smantana groasa) in forme si dati la cuptor pentru 20-25 minute.
E gata. Se pot pastra mult timp la rece asa ca piteti face odata mai ulte pentru mai multe, ca sa ajunga pentru mai multe dimineti.
Un comentariu:
Adevarata concureta pt "Paul"
Trimiteți un comentariu